22 april 2009

Hej!

Fortfarande sjuk... Hoppas iaf att jag kommer iväg till skolan imorgon. Jag har ganska precis vaknat och tänkte snart göra pannkakor till frukost. Sen tänkte jag nog ställa mig i duschen ett tag. Och så hade jag tänkt läsa ut "Djävulen bär Prada" och börja på en ny bok. Vet inte vilken än - det får vi se. Men som sagt, nu ska jag göra pannkakor - men ni får ha en bra onsdag!



xoxo
/ F

Lyssna!

Hej!

Ludvig är riktigt duktig på att spela och sjunga, så jag tycker gott ni kan lyssna på honom! :-)

http://www.youtube.com/watch?v=qL5bUkKpQE0


21 april 2009

Hej!

Sjuk idag. Ont i halsen och förkyld. Inte speciellt kul. Men jaja... Förutom att ha nyst sig igenom hela dagen, har jag kollat på Mamma Mia - 18:e gången, haha. Och till den åt jag lite brända popcorn. Haha, jag är inte så bra på det där med att poppa popcorn. Även om det är väldigt simpelt. Och så har jag suttit i soffan och läst "Djävulen bär Prada" och det är inte många sidor kvar innan jag har läst ut den! Och sen har jag bara suttit här och lyssnat på väldigt bra musik :-)

Och igår fick jag även Johan Palm's singel "Emma-Lee"! Då blev jag riktigt överlycklig! Har suttit och lyssnat på den hela dagen igår och idag. Riktigt bra är den! Eller hur? Och den finns att köpa här för 29 kr.

Och sen har jag även hittat intresse för Amy Winehouse. Och särskilt hennes låtar "Back to black" och "tears dry on their own". Någon mer som gillar henne eller hennes musik? :-)



xoxo
/ F


8 april 2009

Hej!

Det var ett tag sen jag bloggade sist, men nu får jag skärpa mig. Dagen igår spenderades med Elin. Vi spelade bandy i tre timmar. Riktigt kul faktiskt. Så nu vill Elin att jag ska börja på bandy med henne. Jag funderar fortfarande. Sen på kvällen sprang vi slingan - en runda som är 2,5 km.

Idag ville jag åka till Malmö och träffa alla saknade människor. Men det ville inte mamma direkt. Så jag får vara hemma idag och göra ingenting. Skitkul, verkligen... Någon som kan komma på något jag kan göra?



ego bild. Men den får jag bjuda på :-)

xoxo
- F

RSS 2.0